Hét creatieve marketingbureau in 't Gooi en omgeving

WEBDESIGN

Het vergroten van je online aanwezigheid en het optimaliseren van je website voor zoekmachines als Google zijn belangrijke stappen om je bedrijf te laten opvallen in de digitale wereld. Gelukkig ben ik er om deze belangrijke taak voor jou te vervullen! 

Met mijn ervaring en expertise kan ik je helpen bij het creëren en onderhouden van een website, waardoor je de concurrentie een stap voor blijft en je doelgroep moeiteloos kunt bereiken. 

wordpress

Wij werken samen met een betrouwbare externe partij om de beste webdesignoplossingen en hoogwaardige hostingdiensten voor jouw op maat gemaakte WordPress-website te bieden. Zo blijft je website altijd snel en toegankelijk.

Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft. Wekelijks voeren we belangrijke beveiligingsupdates uit en onderhouden we je website om optimale prestaties en veiligheid te garanderen.

 

SSL-certificaat

Wij regelen een SSL-certificaat voor je website, zodat alle gegevens veilig versleuteld zijn. Dit zorgt voor een betrouwbare en veilige online omgeving voor jou en je bezoekers.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Of je nu een bestaande website hebt die een update nodig heeft, of dat je helemaal opnieuw wilt beginnen, het kan allemaal!

Samen bespreken we jouw wensen en behoeften, en op basis daarvan stel ik een passende prijsopgave op.

Wat kan ik allemaal voor je doen?

  • Een volledig nieuwe website ontwikkelen
  • Je huidige website vernieuwen en verbeteren
  • Individuele pagina’s ontwerpen die perfect bij jouw stijl passen
  • Nieuwe fotografie verzorgen om je website aantrekkelijker te maken met professionele beelden

Samen

werken?

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw onderneming? Plan een vrijblijvend gesprek en kom erachter hoe ik je onderneming naar een hoger niveau kan tillen.

E-MAIL: info@media-buddy.nl
KVK: 90669193

2024 © All Rights Reserved door media-buddy.nl

Binnenkort beschikbaar!

#HOWTOSOCIAL

Social media is niet meer te missen, maar waar moet je beginnen? Begrippen als “contentstrategie”, “feedposts” en “Instagram Stories” kunnen verwarrend zijn.

Schrijf je in voor mijn eenmalige social media-les! Leer de basis en zet social media effectief in. Meld je nu aan!