Hét creatieve marketingbureau in 't Gooi en omgeving

HET GEZICHT ACHTER MEDIA BUDDY!

Media Buddy is een creatief marketingbureau waar ondernemers uit ‘t Gooi en omgeving terecht kunnen voor alles wat met social media, branding en webdesign te maken heeft. Ik ben Alicia Henken, de oprichter van Media Buddy. Als echte creatieve ondernemer vind ik het belangrijk dat het totaalplaatje compleet is. Met het totaalplaatje bedoel ik dat de branding van jouw onderneming consistent en herkenbaar is op alle kanalen.

“Media” staat voor alles wat op creatief vlak naar voren komt, zowel online als offline. “Buddy” staat voor samenwerking. Dit doe ik samen met jou, want niemand kent jouw onderneming beter dan jijzelf.

De afgelopen jaren heb ik mezelf op diverse manieren uitgedaagd, van het lanceren van een podcast tot het combineren van een fulltime baan met Media Buddy. Tijdens deze ontwikkelingen heb ik het genoegen gehad om met inspirerende ondernemers samen te werken, en ik kijk vol verwachting uit naar de nieuwe samenwerkingen die nog op mijn pad zullen komen.

Mijn focus ligt op ondernemers uit ‘t Gooi en omgeving, de plek waar ik ben opgegroeid en waarvan ik geloof dat mijn expertise hier van grote waarde kan zijn.

Mijn motto? Stilzitten is geen optie. Wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om iets geweldigs te creëren.

Samen

werken?

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw onderneming? Plan een vrijblijvend gesprek en kom erachter hoe ik je onderneming naar een hoger niveau kan tillen.

E-MAIL: info@media-buddy.nl
KVK: 90669193

2024 © All Rights Reserved door media-buddy.nl

Binnenkort beschikbaar!

#HOWTOSOCIAL

Social media is niet meer te missen, maar waar moet je beginnen? Begrippen als “contentstrategie”, “feedposts” en “Instagram Stories” kunnen verwarrend zijn.

Schrijf je in voor mijn eenmalige social media-les! Leer de basis en zet social media effectief in. Meld je nu aan!